Az IET® egy olyan egyszerű és gyengéd, angyali energiákkal dolgozó módszer, amely az érzelmi blokkokat oldva, és pozitív érzésekre cserélve segíti az ember energiatestében az életerő áramlását, ezzel támogatva az öngyógyító folyamatokat.

A rendezés az emberi energiamező mind a négy rétegéből (fizikai, érzelmi, mentális, spirituális) elengedi a hátráltató energiamintákat. A következő mélyen elfojtott érzelmek oldását teszi lehetővé: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, fenyegetettség, kényszerérzet, szívfájdalom, düh, harag, stressz, félelem, integrálva helyükre az ártatlanság, bizalom, spirituális büszkeség, támogatottság, szabadság, szeretet, megbocsátás, könnyedség, biztonság érzéseit.

Az IET Látomás, amit Stevan J. Thayer csatornázott Ariel Angyaltól írja le számomra leginkább azt az állapotot, ami felé az IET® vezet:

E pillanatban inkább szeretek, semhogy ítélkezem.

E pillantban inkább építek, semhogy romboljak.

E pillantban inkább Isten felé fordulok elfogadásért és útmutatásért, semhogy más emberektől várjam azokat.

E pillantban inkább változtatok, mert úgy akarom, s nem mert muszáj.

E pillantban inkább felismerem erőm, semhogy másokat okolok cselekedeteik miatt.

E pillantban inkább az isteni terv örömét tapasztalom, semmint saját tervem fájdalmát.

E pillantban inkább a lehetőségeimet látom, semmint a nehézségeket.

E pillantban inkább másokat szolgálok, semmint magamat.

E pillantban a Mennyek a Földön vannak.

Fordította: Rózsás Andrea IET® Mester-Oktató, Tréner Copyright 2016 The Center of Being, Inc

IET® energiarendezés:

A folyamatot rövid beszélgetéssel kezdjük, meghatározva az aznapi célt. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy egy masszázságyon kényelmes ruhában hanyatt fekve átadd magad az energiarendezésnek. Az angyali integrált energiát átvezetve magamon 9 sejtmemória területet és integrációs pontpárt érintek feloldva, kihúzva onnan az adott felülethez tartozó, korlátozó lenyomatokat, kicserélve őket a támogató érzelmekre. A folyamatot az energiarendszer kiegyenlítésével, földeléssel zárjuk. Végül megbeszéljük, hogy mit tapasztaltunk azenrgiarendezés alatt.

Ár: 25.000 Ft/90 perc

 Lélekküldetés aktiválás

Az IET® energiarendezés izomfeszítő, -lazító, és vizualizációs technikákkal kiegészített formája, amely segíti, hogy rátalálj a lelked szerinti útra. Feloldja a blokkokat, amelyek addig gátolták, hogy észrevedd, elfogadd és megvalósítsd lélekküldetésed, életterved. A Lélekküldetés aktiválás minimum egy IET® energiarendezés után végezhető.

Ár: 30.000 Ft/120 perc

Mester-Oktatói energiarendezés

A Lélekküldetés aktiválást még erőteljesebbé tesszük speciális technikákkal, amelyeket csak Mester-Oktatók alkalmazhatnak. A Mester-Oktatói energiarendezés minimum egy IET® energiarendezés után végezhető.

Ár: 35.000 Ft/120 perc

IET® 5 perces megerősítő energiarendezés

Bár a neve szerint 5 perces, az energiaáramoltatás körülbelül 15-20 percig tart. Erőteljes energetizáló rendezés, mely a pozitív érzéseket integrálja az energiamezőbe.

Ár: 10.000 Ft/30 perc

Lehetőséged van minden fajta IET® energiarendezést távtechnikaként is igénybe venni Skpe-on keresztül. A harmonizálás hatékonysága nem függ a távolságtól, hiszen energiával dolgozunk.