A Dinamikus LélekFényKép egy energetikai módszer, melynek a ThetaHealing az alapja. A fő különbség az, hogy ásás helyett a térbe beállva szereplőként jelenítjük meg a tudatalattiban feszülő konfliktusokat. Tapasztalatom szerint ez a módszer mélyebb érzelmi megélésre ad lehetőséget.

A folyamat, amin végigvezetlek a következő. Egy rövid meditációval theta tudatállapotba kerülünk. A téma meghatározása után következik a modellezés, ahol a konfliktusokban Te Önmagad játszod, én pedig mindenki mást.

Így tárjuk fel a probléma gyökerét, és jutunk el a hitrendszerekig, amiket izomteszttel ellenőrzünk. A konfliktusok már a rálátástól is fellazulnak, de speciális mondatok kimondásával, a helyzetek eljátszása során megélt szeretettel, megértéssel tovább oldjuk őket.

A modellezés közben időközönként megkérem a Teremtőt az összegyűlt a makacs hitrendszerek törlésére, és támogató meggyőződések letöltésére. A folyamat végére átéled majd az energetikai megkönnyebbülést, a helyzet oldódását, de a legerősebb korlátozó hitrendszereket visszateszteljük, a tudat számára is bizonyítva  a változást. A LélekFényKépet földeléssel zárjuk, ezzel is segítve a visszatérésed az átalakult fizikai valósághoz.

Ár: 25.000 Ft/ 90 perc

A csoportoknak tartott Dinamikus LélekFényKép leírását a Csoportos események menüpont alatt találod.