A ThetaHealing egy energetikai technika, mely a Teremtő Feltétel Nélküli Szeretete által hoz megkönnyebbülést az életünkbe. Mivel cselekedeteink túlnyomó részét a tudatalattinkban tárolt berögzülések idézik elő, ott kell rendet tennünk, ha elakadást, önszabotázst tapasztalunk.

A ThetaHealing egy csodálatos, gyors változást hozó módszer, amellyel megkeressük a felszíni probléma gyökerét a tudatalattiban, kitöröljük a hátráltató hitrendszereket (mind a négy szintről), és a helyzetet segítő, pozitív gondolatokkal helyettesítjük azokat.

A négy szint, ahol a tudatalatti tárolja az információkat: az alap szint: ebben az életünkben ért hatásokra keletkezett hiedelmek, genetikai szint: a családból hozott minták, történelmi szint: az előző életek, a kollektív tudat által létrehozott hitrendszerek, lelki szint: a minket legtraumatikusabban érintő (jelenlegi és előző életekben megtörtént) eseményekből eredő programok.

Az energetikai rendezés menete a következő. Egy rövid meditációval theta szintre kerülünk, amit legtöbben egy relaxált, de teljesen tudatos állapotként élnek meg. A téma meghatározása után az ásás következik, amikor is rövid kérdés-felelettel eljutunk a probléma gyökeréig. Ilyenkor sokszor előfordul, hogy gyermekkori vagy előző életbeli eseményekhez nyúlunk vissza. A feltárt beidegződések meglétét izomteszttel ellenőrizzük le.

A ThetaHealing alapja a feltétel nélküli szereteten kívül a szabad akarat, ezért Te magad döntöd el, hogy mely hitrendszerek törlésére (és később letöltésére) kérjem meg a Teremtőt. A folyamat fontos állomása a tanúsítás, amikor a Teremtő síkján kért változásoknak az emberi síkon történő létrejöttét követem. Utána a pozitív megerősítések letöltése történik, amit szintén tanúsítok. A hitrendszerek visszatesztelése után földeléssel zárjuk le a kezelést.

Néhány példa, hogy milyen problémák megoldásában vettem részt eddig a ThetaHealing segítségével:

  • párkapcsolat, szerelem
  • anyagi bőség
  • gyereknevelés
  • szülői minták
  • szexualitás
  • spirituális fejlődés
  • elvárásoknak való megfelelés
  • döntésképtelenség
  • szabadság megélése

Egy egyszerű példa a tudatalattiban lévő hitrendszerek által okozott problémákra: Valaki mindent megtesz azért, hogy sok pénze legyen, de vagy nehezem keresi meg, vagy ha van is neki túl gyorsan elkölti. Ennek az oka lehet egy olyan hitrendszer, hogy a pénz bűnös dolog, így tudattalanul mindent megtesz azért, hogy megszabaduljon tőle.

Ár: 25.000 Ft/90 perc

 Lehetőség van Skype-on keresztül történő Theta folyamat igénybevételére is. A módszer tökéletesen működik távtechnikaként is.

 Ár: 25.000 Ft/90 perc